Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden en ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een touringcarchauffeur.

Schepers Tours is al ruim 90 jaar specialist in touringcarvervoer. Wij organiseren met name groepsreizen per touringcar voor o.a. verenigingen, clubs, organisaties, scholen en bedrijven. Van dag- en weekendtochten tot compleet verzorgde meerdaagse vakantie- en studiereizen. Daarnaast verzorgen wij ook scholierenlijnen, gym- en zwemvervoer voor basisschoolleerlingen, vervoer naar evenementen, projectvervoer en spoorstremmingen. Met een perfect onderhouden wagenpark van 10 touringcars verzorgen wij maatwerk voor iedere doelgroep. Onze medewerkers dragen dagelijks bij aan de optimale kwaliteit van onze dienstverlening, waarbij deskundigheid en klantvriendelijkheid voorop staan.

 Functieprofiel:

Als touringcarchauffeur vervoer je op klantvriendelijke wijze onze passagiers naar verschillende bestemmingen. Je zorgt voor een prettige en veilige reis. Jij bent de gastheer/gastvrouw voor je passagiers en daarmee het visitekaartje voor Schepers Tours. Geen dag is hetzelfde en je hebt een grote mate van zelfstandigheid tijdens je werk. Als touringcarchauffeur sta je het gehele jaar, op alle momenten van de dag klaar voor onze klanten. Het betreft daarom een functie in wisselende diensten waar ook de weekenden deel van uitmaken.

Functie-eisen:

  • In het bezit van een Rijbewijs D / Code 95;
  • Bij voorkeur een geldige geneeskundige verklaring Personenvervoer;
  • Bij voorkeur in bezit van een bestuurderskaart;
  • Ervaring in de touringcarbranche is een pré;
  • Flexibel inzetbaar (ook in het weekend);
  • Representatief, servicegericht en stressbestendig.
  • Woonachting in de nabije omgeving van Westerhaar (max. 20 km)

Werken bij Schepers Tours:

Wij bieden een uitdagende baan in een zeer gemoedelijke en plezierige werkomgeving die volop in beweging is. De sfeer bij ons is uiterst collegiaal en informeel. Wij zijn een familiebedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al sinds de invoering zijn wij  gecertificeerd  als keurmerk touringcarbedrijf bij  SKTB inclusief het certificaat ISO9001.

Spreekt een afwisselend beroep met flexibele werktijden bij een gemoedelijk familiebedrijf je wel aan?

Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Informatie en sollicitatie:

Voor nadere informatie kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met:

Bert Schepers jr. Tel. 0546-659106 of  per e-mail: info@scheperstours.nl

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie