Libelle Zomerweek1

Libelle Zomerweek – v.a. € 20,00 p.p.

Kom ook naar de Libelle Zomerweek en vier het geluk!

Geluk is… een dagje Libelle Zomerweek! Op de Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar Almere en maak er een onvergetelijk feestje van!

vrijdag     19 mei 2017 vertrekgarantie
zaterdag  20 mei 2017 vertrekgarantie

Details
Tour de france1 2017

Grand Départ Tour de France Düsseldorf € 25,00 p.p.

De start van het grootste wielerevenement ter wereld!

Lukt het Tom Dumoulin om in de proloog van de Tour de France 2017 het Geel om zijn schouders te hangen? Op 1 juli 2017 vindt deze Grand Départ plaats in Düsseldorf. Schepers Tours biedt u de kans om hierbij aanwezig te zijn en organiseert busvervoer voor u als wielerliefhebber.

zaterdag 1 juli 2017

 

Details
zwarte-cross

Zwarte Cross Lichtenvoorde – € 20.00 p.p.

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaats vindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feest viert. Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de afgelopen editie in 2016 (220.000 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk!

Zaterdag 15 juli 2017

Zondag 16 juli 2017

Details
spa

F1 Grand Prix Spa Francorchamps € 185,00 p.p.

Wie de buitengewone prestaties van ons Nederlandse Formule 1 talent, Max Verstappen live wil aanschouwen, kan hier reserveren voor de Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps.

Programma: In de nacht/vroege ochtend vertrek vanaf de gekozen opstapplaats naar Spa Francorchamps. We komen vroeg aan, zodat we niets van alle actie hoeven te missen. Naast de Formule 1 komen ook de GP2, GP3, Porsche Super cup in actie. Na afloop van de Grand Prix, aan het einde van de middag, vertrekken we weer naar Nederland.

Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps zijn uitermate populair, dus wees er snel bij! VOL=VOL!

zondag  27 augustus 2017

 

Details