Beverwijkse bazaar collage

Beverwijkse Bazaar € 20,00 p.p.

Shoppen bij meer dan 1.000 winkels, kramen en verschillende markten voor nieuwe en 2e hands spullen. Hippe nieuwe (kinder)kleding en accessoires, gadgets, kinderspeelgoed, huishoudartikelen, trendy woon accessoires, mobiele telefoons en accessoires en natuurlijk 2e hands curiosa. En vergeet niet de uitgebreide en unieke food markt. Dadels uit Iran, verse appelthee uit Turkije, kruiden/specerijen, brood en elk weekend verse en van hoge kwaliteit groente, fruit, vis en vlees. Bij de 69 eettentjes en terrassen kan je heerlijk eten. Authentieke Indiaanse curries, vers gegrilde Afghaanse kebab, de lekkerste falafel ooit gegeten, of ouderwetse poffertjes met poedersuiker. Maar ook voor vers gemaakte patat, belegde broodjes, gerookte vis, warme wafels en ijs kan je op De Bazaar terecht. Ambachtelijk verse hapjes worden elk weekend met liefde door de winkeliers bereid en je mag van alles proeven. Naast shoppen en eten biedt De Bazaar nog meer vermaak. Een optreden van een zanger, of een valkenier die alles over roofvogels vertelt. Of een Fiat 600 club die hier een dag hun auto’s komt showen. Benieuwd naar je toekomst? Ook die kan hier door de waarzegster voorspeld worden. Voor kinderen zijn er tal van leuke activiteiten. Een spannende speurtocht, Siplo’s games Xperience, gratis schmink, pony rijden, trampoline springen en leuke kermisattracties. De Kindervrijmarkt is een begrip geworden in Noord Holland.

zaterdag 8 juli 2017 

Details
spa

F1 Grand Prix Spa Francorchamps € 185,00 p.p.

Wie de buitengewone prestaties van ons Nederlandse Formule 1 talent, Max Verstappen live wil aanschouwen, kan hier reserveren voor de Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps.

Programma: In de nacht/vroege ochtend vertrek vanaf de gekozen opstapplaats naar Spa Francorchamps. We komen vroeg aan, zodat we niets van alle actie hoeven te missen. Naast de Formule 1 komen ook de GP2, GP3, Porsche Super cup in actie. Na afloop van de Grand Prix, aan het einde van de middag, vertrekken we weer naar Nederland.

Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps zijn uitermate populair, dus wees er snel bij! VOL=VOL!

zondag  27 augustus 2017

 

Details