Libelle Zomerweek1

Libelle Zomerweek – v.a. € 20,00 p.p.

Kom ook naar de Libelle Zomerweek en vier het geluk!

Geluk is… een dagje Libelle Zomerweek! Op de Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar Almere en maak er een onvergetelijk feestje van!

vrijdag     19 mei 2017 vertrekgarantie
zaterdag  20 mei 2017 vertrekgarantie

Details
Tour de france1 2017

Grand Départ Tour de France Düsseldorf € 25,00 p.p.

De start van het grootste wielerevenement ter wereld!

Lukt het Tom Dumoulin om in de proloog van de Tour de France 2017 het Geel om zijn schouders te hangen? Op 1 juli 2017 vindt deze Grand Départ plaats in Düsseldorf. Schepers Tours biedt u de kans om hierbij aanwezig te zijn en organiseert busvervoer voor u als wielerliefhebber.

zaterdag 1 juli 2017

 

Details
Beverwijkse Bazaar

Beverwijkse Bazaar € 20,00 p.p.

Ontdek de grootste, recreatieve, overdekte markt van Europa!
Stap in de wereld van De Bazaar. Een smeltkroes van culturen die zorgt voor een unieke veelzijdigheid van producten en diensten. Zo waan je je op een markt in Marrakech, om daarna in het oer-Amsterdamse café een doodgewoon bakkie koffie op een Perzisch tafelkleedje te drinken. Van luxe food producten in Mihrab tot verse kruiden op de Oosterse Markt. Van kwalitatief mooie babykleding tot zeer betaalbare mode en accessoires. Van 24 karaat gouden sieraden in Goudsouk tot 2e hands spulletjes op de kofferbakmarkt.  Verrassend veelzijdig, lekker eten, een gezellig dagje uit, dat is De Bazaar

zaterdag 8 juli 2017 

Details
spa

F1 Grand Prix Spa Francorchamps € 185,00 p.p.

Wie de buitengewone prestaties van ons Nederlandse Formule 1 talent, Max Verstappen live wil aanschouwen, kan hier reserveren voor de Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps.

Programma: In de nacht/vroege ochtend vertrek vanaf de gekozen opstapplaats naar Spa Francorchamps. We komen vroeg aan, zodat we niets van alle actie hoeven te missen. Naast de Formule 1 komen ook de GP2, GP3, Porsche Super cup in actie. Na afloop van de Grand Prix, aan het einde van de middag, vertrekken we weer naar Nederland.

Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps zijn uitermate populair, dus wees er snel bij! VOL=VOL!

zondag  27 augustus 2017

 

Details