Margriet Winter Fair 2017

Margriet Winter Fair – v.a. € 22,00 p.p.

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winter Fair.  Dit jaar vieren we het leukste overdekte winterfeest van Nederland in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Zaterdag 18 november 2017

Donderdag 23 november 2017

Details
kerst-oberhausen1

Kerstdagtocht Oberhausen € 22,00 p.p.

Centro is het gigantische shopping center aan de rand van Oberhausen. Het is Europa’s grootste shopping en vrijetijdscentrum! In Centro vindt jaarlijks een kerstmarkt plaats, maar eigenlijk zijn dit drie kerstmarkten! Er staan maar liefst 150 houten hutjes met allemaal kerstartikelen!

Donderdag 7 december 2017 

 

Details
Piratenfestijn Gelredome

Mega Piratenfestijn – Gelredome Arnhem – v.a. € 20,00 p.p.

Het Mega Piratenfestijn sluit het jaar weer af met een geweldig muziekfestijn in Gelredome Arnhem. Als liefhebber van Nederlandstalige muziek mag u dit zeker niet missen!!

Schepers Tours biedt u de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn en rijdt u comfortabel en ontspannen in onze luxe touringcar naar Arnhem en terug.

Zaterdag 9 december 2017

Details
Kerstmarkt Münster

Kerstdagtocht Münster € 19,00 p.p.

Als de Prinzipalmarkt in een gouden glans straalt, de koopmanshuizen, kerken en musea decent worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de kerstmarkten van Münster hun poorten. Het begin van betoverende en sfeervolle uren.

De verschillende kerstmarkten in Münster bieden je de gelegenheid om unieke kerstaankopen te doen voor de kerst. In deze oude historische stad staan in totaal wel 280 kraampjes tot je beschikking. Je kunt kiezen uit allerlei traditionele spulletjes zoals houtsnijwerk, kerstdecoraties, speelgoed en culinaire heerlijkheden. Terwijl je over de kerstmarkten van Münster slentert word je omringd door de verschillende wintergeuren. Gepofte kastanjes koop je gloeiend heet in porties van 10 of 20 stuks, verpakt in een papieren puntzak. Ook de van geraspte aardappel gebakken Reibekuchen en een traditionele Bratwurst van de grill zijn gewild. De adventstijd in Münster is elk jaar opnieuw een bijzondere belevenis.

Zaterdag 9 december 2017 

Details
Kerstmarkt Dusseldorf

Kerstdagtocht Düsseldorf € 23,00 p.p.

Op zoek naar de leukste kerstmarkt van Duitsland? De kerstmarkt in Dusseldorf is het ideale uitstapje voor kerstliefhebbers! Duitsland staat bekend om haar gezellige kerstmarkten. Kerstmarkt Dusseldorf is zeker één van de leukste zoniet de leukste. Oordeel zelf en neem deze winter een kijkje in Dusseldorf! Wij brengen u comfortabel naar deze gezellige kerstmarkt, zodat u heerlijk kunt rondstruinen tussen de sfeervolle kraampjes.

Zondag 10 december 2017

Details
Bremen kerst

Kerstdagtocht Bremen € 24,00 p.p.

Bremen ligt aan weerszijden van de rivier de Wezer. De stad heeft een mooie haven en dus zal het niet verrassen dat de populaire kerstmarkt ook langs het water voert. Mede om die reden wordt de kerstmarkt gezien als een van de mooiste van Duitsland. Jaarlijks trekken niet minder dan anderhalf miljoen mensen naar Bremen om in kerstsferen te komen. De stad heeft een authentieke uitstraling en ook dit werkt mee aan een ideale kerstsfeer.

vrijdag 15 december 2017 

 

Details
Orchideeën-Hoeve-in-kerstsfeer

Kaarsjesavond/kerstmarkt Orchideeënhoeve € 31,00 p.p.

De magische kaarsjesavonden met kerstmarkt vormen het hoogtepunt van ‘Winterdroom’ in de Orchideeën Hoeve. Op vrijdag 15 december gaan we bij aankomst eerst aan tafel voor een heerlijk stamppotdiner. Tegelijkertijd worden er duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aangestoken en worden fonteinen en watervallen sfeervol verlicht. De magische sfeer die vervolgens in de tuinen ontstaat is een droombeleving die je in aanloop naar Kerst niet wilt missen! Na de maaltijd kunt u hier op eigen gelegenheid rondkijken. Tijdens kaarsjesavonden wordt de eindeloze lichtjesroute extra bijzonder gemaakt door livemuziek en het leven in de tuinen. Bewonder hoe de nachtvlinders rustig rondfladderen, ervaar dat de papegaaitjes zelfs in het schemer een cupje nectar kunnen vinden en strijk neer in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin om de optredens van swingen kerstkoren bij te wonen.

Vrijdag 15 december 2017

Details
b-Westenhellweg Advent9743.jpg

Kerstdagtocht Dortmund € 23,00 p.p.

In Dortmund begint het kerstfeest al medio november, wanneer de stad wordt omgetoverd tot een feestelijk kerstdorp. In de stad staan diverse kerstmarkten waarvan de meest opvallende in het centrum, waar de kraampjes een 45 meter hoge kerstboom omringen. Deze mega grote kerstboom bestaat uit maar liefst 1700 fijnsparren die in 4 weken tijd worden opgebouwd tot één geheel. Duizenden twinkelende lichtjes en romantische kerstmuziek brengen sfeer in de donkere winterse middagen terwijl jong en oud geniet van lekkere hapjes en activiteiten.

In totaal vind je 300 kraampjes met speelgoed, houtsnijwerk, accessoires en lekkernijen, dé plek voor al uw kerstinkopen. Verwen jezelf met de meest lekkere chocolade specialiteiten, gebrande amandelen en de traditionele Reibekuchen (aardappelkoeken).  En zoals ieder jaar zijn er kerstbriefpapier met sierenveloppen en speciale kerstpostzegels te verkrijgen. Wil je genieten van live entertainment? Bezoek dan de Alter Markt, een marktplein waar dagelijks optredens plaatsvinden. Ook voor kinderen vinden activiteiten plaats zoals een poppenkast en knutselmiddagen. Daarnaast zorgen diverse draaimolens voor vermaak.

Zaterdag 16 december 2017

Details
soldaatvanoranje_facebook

Soldaat van Oranje de musical € 95,00 p.p.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje – De Musical in première. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 1,4 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.   

Zaterdag 6 januari 2018 

Details
hotel-bilstein-foto-kraling-5

5 Dagen Sauerland – € 379,00 p.p.

Een schitterende Ultra All-inn reis naar ***Superior Hotel Bilstein in het Sauerland

Beleef samen met ons de hoogtepunten van het Sauerland. Tijdens deze reis brengen we onder andere een bezoek aan de plaatsen: Winterberg, Willingen, Gummersbach en maken we een rondvaart over de Sorpesee. Het plaatsje Bilstein ligt in het zuidelijke deel van het Sauerland en maakt deel uit van de stad Lennestadt in de gemeente (Kreis) Olpe.
Bilstein is met name bekend door de ´´Burcht Bilstein´´ Het hotel staat met name bekend om zijn gemoedelijkheid en de uitstekende kwaliteit van de maaltijden.

Reserveer tijdig, want VOL = VOL

Vertrek op dinsdag 17 juli 2018  (gegarandeerd vertrek) 

Details