Libelle Zomerweek1

Libelle Zomerweek – v.a. € 20,00 p.p.

Kom ook naar de Libelle Zomerweek en vier het geluk!

Geluk is… een dagje Libelle Zomerweek! Op de Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar Almere en maak er een onvergetelijk feestje van!

vrijdag     19 mei 2017 vertrekgarantie
zaterdag  20 mei 2017 vertrekgarantie

Details
Toppers 2017

Toppers in Concert 2017 – € 20,00 p.p.

 

“Wild West, Thuis Best”  op 25 en 27 mei nemen we je mee terug naar de roerige tijden van het wilde westen. Stoere cowboys, sexy cowgirls en indianen in ‘s-werelds grootste Party Saloon. De 13e editie van “Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het jaar” met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD.

Vrijdag       26 mei 2017 

Zaterdag   27 mei 2017 vertrekgarantie

Details
Tour de france1 2017

Grand Départ Tour de France Düsseldorf € 25,00 p.p.

De start van het grootste wielerevenement ter wereld!

Lukt het Tom Dumoulin om in de proloog van de Tour de France 2017 het Geel om zijn schouders te hangen? Op 1 juli 2017 vindt deze Grand Départ plaats in Düsseldorf. Schepers Tours biedt u de kans om hierbij aanwezig te zijn en organiseert busvervoer voor u als wielerliefhebber.

zaterdag 1 juli 2017

 

Details
Beverwijkse Bazaar

Beverwijkse Bazaar € 20,00 p.p.

Ontdek de grootste, recreatieve, overdekte markt van Europa!
Stap in de wereld van De Bazaar. Een smeltkroes van culturen die zorgt voor een unieke veelzijdigheid van producten en diensten. Zo waan je je op een markt in Marrakech, om daarna in het oer-Amsterdamse café een doodgewoon bakkie koffie op een Perzisch tafelkleedje te drinken. Van luxe food producten in Mihrab tot verse kruiden op de Oosterse Markt. Van kwalitatief mooie babykleding tot zeer betaalbare mode en accessoires. Van 24 karaat gouden sieraden in Goudsouk tot 2e hands spulletjes op de kofferbakmarkt.  Verrassend veelzijdig, lekker eten, een gezellig dagje uit, dat is De Bazaar

zaterdag 8 juli 2017 

Details
hotel-bilstein-foto-kraling-5

5 Dagen Sauerland € 355,00 p.p.

Een schitterende Ultra All-inn reis naar ***Superior Hotel Bilstein in het Sauerland

Beleef samen met ons de hoogtepunten van het Sauerland. Tijdens deze reis brengen we onder andere een bezoek aan de plaatsen: Winterberg, Willingen, Oranjestad Siegen en maken we een rondvaart over de Diemelsee. Het plaatsje Bilstein ligt in het zuidelijke deel van het Sauerland en maakt deel uit van de stad Lennestadt in de gemeente (Kreis) Olpe.
Bilstein is met name bekend door de ´´Burcht Bilstein´´ Het hotel staat met name bekend om zijn gemoedelijkheid en de uitstekende kwaliteit van de maaltijden.

Reserveer tijdig, want VOL = VOL

Vertrek op dinsdag 11 juli 2017 (VERTREKGARANTIE) 

Details
zwarte-cross

Zwarte Cross Lichtenvoorde – € 20.00 p.p.

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaats vindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feest viert. Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de afgelopen editie in 2016 (220.000 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk!

Zaterdag 15 juli 2017

Zondag 16 juli 2017

Details
spa

F1 Grand Prix Spa Francorchamps € 185,00 p.p.

Wie de buitengewone prestaties van ons Nederlandse Formule 1 talent, Max Verstappen live wil aanschouwen, kan hier reserveren voor de Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps.

Programma: In de nacht/vroege ochtend vertrek vanaf de gekozen opstapplaats naar Spa Francorchamps. We komen vroeg aan, zodat we niets van alle actie hoeven te missen. Naast de Formule 1 komen ook de GP2, GP3, Porsche Super cup in actie. Na afloop van de Grand Prix, aan het einde van de middag, vertrekken we weer naar Nederland.

Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps zijn uitermate populair, dus wees er snel bij! VOL=VOL!

zondag  27 augustus 2017

 

Details
soldaatvanoranje_facebook

Soldaat van Oranje de musical € 95,00 p.p.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje – De Musical in première. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 1,4 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.   

 

Zaterdag 23 september 2017

Details