spa

F1 Grand Prix Spa Francorchamps € 185,00 p.p.

Wie de buitengewone prestaties van ons Nederlandse Formule 1 talent, Max Verstappen live wil aanschouwen, kan hier reserveren voor de Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps.

Programma: In de nacht/vroege ochtend vertrek vanaf de gekozen opstapplaats naar Spa Francorchamps. We komen vroeg aan, zodat we niets van alle actie hoeven te missen. Naast de Formule 1 komen ook de GP2, GP3, Porsche Super cup in actie. Na afloop van de Grand Prix, aan het einde van de middag, vertrekken we weer naar Nederland.

Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps zijn uitermate populair, dus wees er snel bij! VOL=VOL!

zondag  27 augustus 2017

 

Details
50plusbeurs

50PlusBeurs Utrecht V.a. € 20,00 p.p.

De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: iedere bezoeker ontvangt een Silver Surprise!

Donderdag 21 september 2017 

Details
soldaatvanoranje_facebook

Soldaat van Oranje de musical € 95,00 p.p.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje – De Musical in première. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 1,4 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.   

 

Zaterdag 23 september 2017 (Gegarandeerd vertrek)

Details
Jannes Gelredome

15 jaar Jannes – Gelredome Arnhem – v.a. € 22,00 p.p.

Evenals vijf jaar geleden in Ahoy Rotterdam belooft het weer een geweldige muzikale avond te worden. Een groot feest, waarbij Jannes op het podium zal worden bijgestaan door een 16-koppige big band.

Dit jubileumconcert op 7 oktober is er uiteraard voor jullie, zijn fans. Begin juni komt er een nieuw album uit van Jannes “Gevoel Van Samen Zijn”. Zoals deze titel al aangeeft, wil Jannes het gevoel van samen zijn creëren. Jannes bevindt zich graag onder de fans en wil jullie trouw aan hem mede via dit concert terugbetalen. Want zonder de steun van alle fans had Jannes zijn 15-jarig jubileum nooit kunnen bereiken.

Jannes hoopt dat er zoveel fans als mogelijk bij dit concert aanwezig zijn. Het Gelredome biedt plaats aan veel fans, vandaar de keuze voor het Gelredome. Schepers Tours biedt jullie de mogelijkheid om de reis naar en van Arnhem comfortabel en ontspannen te genieten in één van onze luxe touringscars!

Zaterdag 7 oktober (gegarandeerd vertrek)

Details
lion-king

Disney’s The Lion King – Koning der Musicals! – € 105,00 p.p.

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen dat tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater viert. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten betoveren door deze alom bekroonde Koning der Musicals!  Afrika ontwaakt…. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet meer zult vergeten.

Zaterdag 18 november 2017  

Details
hotel-bilstein-foto-kraling-5

5 Dagen Sauerland – € 379,00 p.p.

Een schitterende Ultra All-inn reis naar ***Superior Hotel Bilstein in het Sauerland

Beleef samen met ons de hoogtepunten van het Sauerland. Tijdens deze reis brengen we onder andere een bezoek aan de plaatsen: Winterberg, Willingen, Gummersbach en maken we een rondvaart over de Sorpesee. Het plaatsje Bilstein ligt in het zuidelijke deel van het Sauerland en maakt deel uit van de stad Lennestadt in de gemeente (Kreis) Olpe.
Bilstein is met name bekend door de ´´Burcht Bilstein´´ Het hotel staat met name bekend om zijn gemoedelijkheid en de uitstekende kwaliteit van de maaltijden.

Reserveer tijdig, want VOL = VOL

Vertrek op dinsdag 17 juli 2018  (gegarandeerd vertrek) 

Details