5 Dagen Sauerland all-inclusive – € 560,00 p.p.

Een schitterende Ultra All-inn reis naar ***Superior Hotel Bilstein in het Sauerland. Beleef samen met ons de hoogtepunten van het Sauerland. Tijdens deze reis brengen we onder andere een bezoek aan de plaatsen: Winterberg, Willingen, Gummersbach of Siegen en maken we een rondvaart over één van de mooie stuwmern. Het plaatsje Bilstein ligt in het zuidelijke deel van het Sauerland en maakt deel uit van de stad Lennestadt in de gemeente (Kreis) Olpe. Bilstein is met name bekend door de ´´Burcht Bilstein´´ Het hotel staat met name bekend om zijn gemoedelijkheid en de uitstekende kwaliteit van de maaltijden.

dinsdag 16 t/m zaterdag 20 juli 2024

Lees verder!

5 Dagen Luxemburg – v.a. € 545,00 p.p.

Vianden is een klein pittoreske stadje dat vooral bekend staat om haar indrukwekkende kasteel dat boven de stad uittorent. Het middeleeuwse stadje heeft een schilderachtige ligging, aan de oevers van de rivier de Our. Je kan hier prachtige natuurwandelingen maken of rondwandelen in het charmante centrum. Vianden telt ca. 2000 inwoners en ligt in het oostelijke deel van Luxemburg. Deze locatie is bewust gekozen vanwege zijn gunstige ligging ten opzichte van de hoogtepunten die Luxemburg te bieden heeft, het is hiermee ook één van de meest toeristische plaatsen van het Groothertogdom.

Vertrek op maandag 5 augustus t/m vrijdag 9 augustus 2024    

Lees verder!

8 Dagen Almabtrieb Tirol – € 925,00 p.p.

Ruige bertoppen, prachtige meren, de gezelligste dorpen en uiteraard een bezoek aan de Almabtrieb!  Deze reis brengt u naar het gezellige Kirchberg in Tirol. Het authentieke Kirchberg ligt op 837 meter hoogte, telt ca. 5300 inwoners. Sinds jaar en dag is deze bestemming mateloos populair onder Nederlandse vakantiegangers. Het dorpje ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen, in het Brixental om precies te zijn. Gezellige terrasjes, winkeltjes, kabelbanen, kortom, een uitstekende uitvalsbasis voor een boeiende en gezellige vakantie. We hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld en onze chauffeur/reisleider zal u aangenaam verassen met prachtige routes!

maandag 23 september t/m 30 september 2024  

Lees verder!