Beverwijkse bazaar collage

Beverwijkse Bazaar € 20,00 p.p.

Shoppen bij meer dan 1.000 winkels, kramen en verschillende markten voor nieuwe en 2e hands spullen. Hippe nieuwe (kinder)kleding en accessoires, gadgets, kinderspeelgoed, huishoudartikelen, trendy woon accessoires, mobiele telefoons en accessoires en natuurlijk 2e hands curiosa. En vergeet niet de uitgebreide en unieke food markt. Dadels uit Iran, verse appelthee uit Turkije, kruiden/specerijen, brood en elk weekend verse en van hoge kwaliteit groente, fruit, vis en vlees. Bij de 69 eettentjes en terrassen kan je heerlijk eten. Authentieke Indiaanse curries, vers gegrilde Afghaanse kebab, de lekkerste falafel ooit gegeten, of ouderwetse poffertjes met poedersuiker. Maar ook voor vers gemaakte patat, belegde broodjes, gerookte vis, warme wafels en ijs kan je op De Bazaar terecht. Ambachtelijk verse hapjes worden elk weekend met liefde door de winkeliers bereid en je mag van alles proeven. Naast shoppen en eten biedt De Bazaar nog meer vermaak. Een optreden van een zanger, of een valkenier die alles over roofvogels vertelt. Of een Fiat 600 club die hier een dag hun auto’s komt showen. Benieuwd naar je toekomst? Ook die kan hier door de waarzegster voorspeld worden. Voor kinderen zijn er tal van leuke activiteiten. Een spannende speurtocht, Siplo’s games Xperience, gratis schmink, pony rijden, trampoline springen en leuke kermisattracties. De Kindervrijmarkt is een begrip geworden in Noord Holland.

zaterdag 8 juli 2017 

Details
hotel-bilstein-foto-kraling-5

5 Dagen Sauerland € 355,00 p.p. VOL!

Een schitterende Ultra All-inn reis naar ***Superior Hotel Bilstein in het Sauerland

Beleef samen met ons de hoogtepunten van het Sauerland. Tijdens deze reis brengen we onder andere een bezoek aan de plaatsen: Winterberg, Willingen, Oranjestad Siegen en maken we een rondvaart over de Diemelsee. Het plaatsje Bilstein ligt in het zuidelijke deel van het Sauerland en maakt deel uit van de stad Lennestadt in de gemeente (Kreis) Olpe.
Bilstein is met name bekend door de ´´Burcht Bilstein´´ Het hotel staat met name bekend om zijn gemoedelijkheid en de uitstekende kwaliteit van de maaltijden.

Reserveer tijdig, want VOL = VOL

Vertrek op dinsdag 11 juli 2017  (Niet meer te boeken)  

Details
zwarte-cross

Zwarte Cross Lichtenvoorde – € 20.00 p.p.

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaats vindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feest viert. Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de afgelopen editie in 2016 (220.000 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk!

Zaterdag 15 juli 2017

Zondag 16 juli 2017

Details
spa

F1 Grand Prix Spa Francorchamps € 185,00 p.p.

Wie de buitengewone prestaties van ons Nederlandse Formule 1 talent, Max Verstappen live wil aanschouwen, kan hier reserveren voor de Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps.

Programma: In de nacht/vroege ochtend vertrek vanaf de gekozen opstapplaats naar Spa Francorchamps. We komen vroeg aan, zodat we niets van alle actie hoeven te missen. Naast de Formule 1 komen ook de GP2, GP3, Porsche Super cup in actie. Na afloop van de Grand Prix, aan het einde van de middag, vertrekken we weer naar Nederland.

Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps zijn uitermate populair, dus wees er snel bij! VOL=VOL!

zondag  27 augustus 2017

 

Details
soldaatvanoranje_facebook

Soldaat van Oranje de musical € 95,00 p.p.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje – De Musical in première. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 1,4 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.   

 

Zaterdag 23 september 2017

Details
lion-king

Disney’s The Lion King – Koning der Musicals! – € 105,00 p.p.

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen dat tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater viert. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten betoveren door deze alom bekroonde Koning der Musicals!  Afrika ontwaakt…. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet meer zult vergeten.

Zaterdag 18 november 2017  

Details