Al sinds jaar en dag verzorgen wij schoolreisjes. Wij weten dan ook precies waar een perfecte schoolreis aan moet voldoen en we kunnen dit perfect voor u verzorgen.
Veiligheid en comfort staan bij ons voorop. Zo treft u treft altijd een nette en schone touringcar, voorzien van veiligheidsriemen op alle zitplaatsen, airconditioning, toilet, dvd speler en aan het stuur een prettige en zeer ervaren chauffeur die uw kinderen veilig en plezierig naar de gewenste bestemming rijdt.

Om u op weg te helpen treft u hieronder u een aantal populaire schoolreis-bestemmingen.
Door op de foto te klikken komt u op de website van het park terecht en u kunt direct een passend arrangementen boeken. Voor het vervoer maken wij graag een scherpe offerte voor u. Hiervoor zijn wij de volgende gegevens nodig: Vertrektijd, bestemming, tijd van thuiskomst en het aantal passagiers. Zodra wij deze gegevens hebben zullen wij u z.s.m. een offerte doen toekomen. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het offerteblad op deze website.

Heeft u liever dat wij uw complete schoolreis verzorgen?
Bel ons dan vrijblijvend of vul het offerteblad op deze website in en maak daarin uw wensen kenbaar. Wij zullen u dan spoedig een aanbieding toesturen.