soldaatvanoranje_facebook

Soldaat van Oranje de musical € 95,00 p.p.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje – De Musical in première. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 1,4 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.   

 

Zaterdag 23 september 2017 (Gegarandeerd vertrek)

Details
Jannes Gelredome

15 jaar Jannes – Gelredome Arnhem – v.a. € 22,00 p.p.

Evenals vijf jaar geleden in Ahoy Rotterdam belooft het weer een geweldige muzikale avond te worden. Een groot feest, waarbij Jannes op het podium zal worden bijgestaan door een 16-koppige big band.

Dit jubileumconcert op 7 oktober is er uiteraard voor jullie, zijn fans. Begin juni komt er een nieuw album uit van Jannes “Gevoel Van Samen Zijn”. Zoals deze titel al aangeeft, wil Jannes het gevoel van samen zijn creëren. Jannes bevindt zich graag onder de fans en wil jullie trouw aan hem mede via dit concert terugbetalen. Want zonder de steun van alle fans had Jannes zijn 15-jarig jubileum nooit kunnen bereiken.

Jannes hoopt dat er zoveel fans als mogelijk bij dit concert aanwezig zijn. Het Gelredome biedt plaats aan veel fans, vandaar de keuze voor het Gelredome. Schepers Tours biedt jullie de mogelijkheid om de reis naar en van Arnhem comfortabel en ontspannen te genieten in één van onze luxe touringscars!

Zaterdag 7 oktober (gegarandeerd vertrek)

Details
lion-king

Disney’s The Lion King – Koning der Musicals! – € 105,00 p.p.

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen dat tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater viert. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten betoveren door deze alom bekroonde Koning der Musicals!  Afrika ontwaakt…. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet meer zult vergeten.

Zaterdag 18 november 2017  

Details